onsdag 20 juli 2016

Läsflyt och flytande lässtunder

Trots få uppdateringar av mig på den här bloggen har jag inte alls tappat läslusten, tvärtom har sommaren bjudit på många sköna lässtunder. Det är bara det att Lottas blogginlägg väckt min nyfikenhet på otaliga böcker och därför plockade jag ihop några egna och lånade böcker från bokhyllan som jag bestämde mig för att läsa till näst.

Just nu håller jag på med Jag, En av David Levithan. Som ni ser på bilden har jag hittat en riktigt skön flytande läsplats också. Här passar jag helt fräckt på att göra lite reklam för företaget Crevendis flytande mattor, kolla på kelluvamatto.com om du också vill guppa omkring med din bok. Företaget är grundat av ett glatt gäng tradenomstuderande och de stabila mattorna kan man ha mycket skoj med.Av de övriga böckerna kan jag verkligen rekommendera den för mig helt nya bekantskapen Annabel Pitchers Tusen och en chans. En suverän ungdomsroman, välskriven och med en stark story som man kommer ihåg länge efteråt. Och John Green tycks kunna bjuda på hur många berättelser som helst, Efter Alaska gjorde mig inte besviken. Bok två i Maze Runner serien var om möjligt ännu mer spännande och ännu groteskare än den första. Men Kraften har jag faktiskt inte läst ännu - jag ville spara det bästa till sist! Ni hittar Lottas utförligare inlägg om dessa böcker här på bloggen.

1 kommentar:

  1. Hej alla som läser den här artikeln vill jag bara skicka information till dig som läser den här artikeln om du står inför svårigheter i ditt förhållande, här är vad du ska göra som kommer att återställa fred till ditt hem eftersom jag försökte det och det fungerar för mig Det är därför jag skickar informationen om någon har liknande problem som att bryta upp, falla ut med sin man, oavsett vad det kanske bara går att kontakta dr Uduebho tempel och det kommer att lösa problemet för och du kommer att bli glad igen i ditt förhållande. Kontakta honom nu via: (uduebhotemple@gmail.com).

    SvaraRadera